Hitted

msn live statistics

Tuesday, August 31, 2010

blah

fed up sama facebook sendiri. geez!


outting ♥

Monday, August 30, 2010

HAPPY BDAY ANIN ♥

HAPPY BIRTHDAY ANINDITA WISESA ! \<|:D/


happy 18 sayang, thou its been an ass days lately but its yours now :*


terimakasih karna telah menjadi sahabat tersayang selama hampir 6,5 tahun ini, dan semoga selamanya, amin


kalo ditanya sejak kapan kita sahabatan, aku lupa hloh.

sejak kapan ya? hahaha

setauku dulu aku sahabatan sama ukky, dan kamu sama ayu.

tapi trus kita tau2 tinguk2 berdua kaya gini.

haha ampe ada scene rebut2an? *ups ups ups* :p


mm kita belum pernah berantem gitu kan ya nin? hahah

belum pernah bener2 saklek marah gitu

belum pernah bener2 kesel

uwaw kita keren \:D/


inget ngga waktu si ehem yg pertamanya deketnya sm aku, tp njuk malah jadinya sama kamu? dan aku malah sm adek kelasnya? walau ga berstatus gitu akunya :p

aku pengen marah sm kamu, tp aku gakbisa, hiks

btw aku jadi inget nick stillwaidh ckakakak bukunya di kamu bukaan? :D


inget ngga waktu kita suka jalan2 berdua walau ngga jelas ngapain dan muter lama soalnya cuma bingung mau makan dimana -,-

kalo ngga kita yang ngebis bareng

nunggu sambil maem es krim di kfc atau kamu nganterin aku beli hot chord di deket bunderan :p

waktu kita duduk di lapangan depan, aku lagi online, dan kamu cerita sampe kamu ngulang2in terus soalnya aku ga fokus malah ninggal kamu? maaf ya -,-

waktu aku bobok di rumahmu, malem2, pas udah setengah merem, eh sapunya jatuh!

njuk kita ngekek sambil takut -__- hi purwo serem hi :p

waktuuuuu kita nongkrong2 ngga jelas di kantin dkz njuk aku dikatain autis blablabla -_-

waktu kamu nganterin aku foto buat gadsam ihi ihi :p heahahahaha

waktu kamu nungguin aku nge-ddr di gale :D

waktu aku kecelakaan njuk kamu sm temen2 nyusul ke SD muh sagan?

aaaa banyak ya nin ampe bingung mau ngetik yang mana aja :”D


akhirnya kita lulus. aku masuk teladan kamu masuk namche.

aku inget banget smsmu waktu itu


maaf ya teman, diantara kalian cuma aku yang ga masuk SMA favorit


namche favorit juga kan nin? :)

dan sekarang? ending pointnya, kamu anak sastra inggris FIB UGM nin :)


aku sempet takut, takut banget kita bakal ga deket lagi setelah kamu masuk namche

takut kita terlalu larut sama dunia baru kita

takut kita jadi beda, ga kayak dulu lagi

aku takut kita bakal jauh


eh ternyata, kita tetep deket, alhamdulillah ampe sekarang :D dan semoga untuk selamanya :D

ga pernah ada kata mantan sahabat kan nin?

ga ada. kita bakal sahabatan terus sampe matamu belo.

berarti sampe waktu yang ga mungkin bisa diketahui heahaha cinoo cino sipit


anin :D

anin yang aku kenal itu,

anin yang suka banget ketawa :D sama senyum2 sendiri nggak jelas :D

anin cantik kalo senyum :)

tapi jadi imbisil karena kebanyakan ketawa, dan kadar keimbisilanmu itu berbanding lurus dengan pertambahan umur huh :p

oh-my-god besok kamu kalo udah gede gimana ya :/

super gigantic imbisil -,-

anin yang bakat jadi anak ilang, wkwk

anin yang suaranya bagus bangeeeeet masya allah :)

anin yang jago main keyboard :>

anin yang manut sama orang tuaa :D maaf ya om, tante, saya suka nyulik anak ini -,-

anin yang selalu tau aku kenapa

anin yang selalu tau aku lagi sedih padahal aku udah keluarin jurus akting bahagia seribu bangau memecah senja *uopoh na*

anin yang kaya anak kecil :3

anin yang cina pendek putih sipit dan lain lain :p :p


anin yang kuat :D

kamu emang pernah nangis, kamu emang pernah drop, kamu emang pernah down

tapi anin yang nara kenal adalah anin yang ngga pernah terpuruk lama

anin yang nara kenal, anin yang selalu bisa bangkit dengan cepat

anin yang nara kenal, anin yang sudah tumbuh dewasa

anin yang nara kenal, adalah anin yang ini. :)


kamu inget, waktu aku mau berangkat, kita pelukan seperti teletubies

dan aku ngomong


...


sek aku lupa aku ngomong apa. bosok ya? tapi aku inget kok kalo disitu momennya mengharukan uooh :p

tapi aku beneran lupa aku ngomong apa -,- jadi aku karang lagi ya disini ehe :p


anin harus kuat. anin boleh sedih, itu wajar, tapi anin harus bisa berdiri sendiri dan kembali happy kaya biasanya. masalah itu ada. pasti ada. tapi pernah denger peribahasa nothing lasts forever? so does problem sayang. inget aja, masalahpun nggak ada yang abadi. jadi sabar, jembarkan ati :3

maaf aku ngga bisa selalu ada buat kamu. maaf aku udah gabisa nemenin disisi kamu kalo kamu lagi butuh, tapi aku selalu disini, dan kamu tau gimana cara ngehubungin aku, aku bakal berusaha sebaik mungkin untuk selalu ada buat kamu :) yeay I love you so much Anindita Wisesa, friends forever? sure we are :)


selamat ulang tahun sayang :) kadonya nyusul kalo aku ke jogja yaa muah :*


sekali lagi selamat ulang tahun

all wishes come true :)

and for all your next step, make sure you know I'm behind you :)


outting ♥

Sunday, August 29, 2010

short conv between two dumbass who miss their everything in Jogja (solo&sby included :p)

"susah ya na, kangen SMA aku, kangen Jogja, kangen pacar, disini gak bisa mbaur"

"aku juga. kangen sama semuanya ampe nyesek. mm btw, belom bisa, bukan gak bisa."

"oiya, belom bisa."

"kita pasti bisa kok!"

"yap pasti bisa"

"...tapi nggaktau kapan"

outting ♥

Wednesday, August 25, 2010

I miss you guys like HEAPS !

tadi sore, saat lagi bete2nya di mobil habis benerin hape dan dirusuhi ale dan kena macet tau tau hape geter. pertamanya kaget, kan hape taksilent kok bisa geter? ohlala ternyata ada BUZZ :3
sewaktu dibuka, ternyata dari cikgencik.izza alias afrizal kurniawan alias si eksis sahabat saya yang selama matahari masih bersinar gak bakal ada matinya (uh!) disitu dia udah nge-ym banyak banget
"heh buka ym! ayo webcaman! ada maman dan lain lain! BUZZ! BUZZ!"
waaa maumaumaubanget :D tapi posisiku masih di jalan margonda, yaudah aku reply
"bentar ya, belom sampe kosan, tunggu yaa"
dan ternyata dia juga sms
"buka ym! ayo webcaman!"
aku jawab
"oke tunggu ya belom nyampe kos"
dibales
"oke"

singkat cerita, nyampe kosan ganti baju langsung buka laptop online ym :D
dan.... ada maman, iza, beri, moko, dan beri disitu aaa :""D ada puput juga bentar :D
kangen, kangen banget rasanya :"D tiga tahun bareng, apalagi kita satu teater, sering buanget main bareng (yak aku cewek sendiri -_-) ihik terjadilah pembicaraan yg ehem sepertinya tidak pantas diceritakan haha -_-
habis itu, ada juga adek2 kelas 2011 aaaa ya Allah kangen jugaa sama mereka :"D
ada izan reno uma arda efel ekky beni mmh banyak! berasa tontonan -_____-
ini tadi di twitpic efel wkwkwk

how I miss them :D

and here's the screenshot :3














yours**

Sunday, August 22, 2010

think of me

When you hear but you just don't listen
When you're looking but you just don't see
When you're thinking there's no rhyme or reason
Think of me
Think of me

When you're getting to the end of a hard day
And you're thinking it's a long way home
When you're thinking that you're just plain crazy
Because you're on your own
Think of me

I will find you, I promise
I will make you believe, oh
That I'm in this crazy love for the long haul
So think of me
Think of me

When you're laying on my favorite pillow
All you want to do is fall asleep
When you're gazing out the bedroom window
Please think of me
Think of me

When you're driving down an empty highway
You're surrounded by the sky and sea
When you're seeing such a thing of beauty
Do you think of me?
Think of me

I will find you, I promise
I will make you believe, oh
That I'm in this crazy love for the long haul
So think of me
Think of me

'Cause if I make you a promise
That's a promise that I'll keep
And I'm in this crazy love for the long haul
So think of me
Think of me

And I'll be home soon
I'll be home soon
I'll be home soon
Home to you
'Cause if I make you a promise
That's a promise that I'll keep

And I'm in this crazy love for the long haul
So think of me
Think of me

Yeah, I'm in this crazy love for the long haul
So think of me
Think of me

now listening : rosi golan - think of me
now wondering : you
now asking : would you think of me?

yours**

wordless

".....its not about you, its us....."


yours**

Saturday, August 21, 2010

When a girl

When a Girl is quiet ... millions of things are running in her mind.
When a Girl is not arguing ... she is thinking deeply.
When a Girl looks at you with eyes full of questions ... she is wondering how long you will be around.
When a Girl answers 'I'm fine' after a few seconds ... she is not at all fine.
When a Girl stares at you ... she is wondering why you are lying.
When a Girl lays on your chest ... she is wishing for you to be hers forever.
When a Girl wants to see you everyday... she wants to be pampered.
When a Girl says ' I love you ' ... she means it.
When a Girl says ' I miss you ' ... no one in this world can miss you more than that.

ih menye. hahaha

yours**

adapt

well, I'm moving. haaaaaaah *inhale exhale
its been 12 days since I formally stay here, at Depok, starting all my college's thingie, living my new roomie, greeting my new friends, skipping, laughing, and.... stumbling all alone -_-
talking about my room, here it goes :
mess uh? hahah but I'm loving it :3 with the bathroom&closet on the other side (I dont think I need to post the pic of if hahah)
and here's my cocard
hahah thats my 1st day of PSA's :3
it feels good when they shouted
'SELAMAT DATANG PARA PEJUANG BUDAYA DI KAMPUS FIB UI. SELAMAT,
KARENA FIB UI ADALAH FIB NOMOR SATU DI SELURUH INDONESIA'
well, feel proud of that :)
and here, found much cool fellas, but still around humaniora, not at my cribs :| I havent gathered w/ them yet bcs of the sched's differences but somehow I'll catch up w/ em soon :)
cant say about how much I miss Jogja. mmh. esp all my best, and mine too. huhu I'm all alone here :(
hiks hiks hiks
but there's always be a beginning of a decision eh? this is where I'm gonna start my college life, this is what I dreamt of, this is what I want. God has been too nice for giving me UI, so I shall not grumbling. okay. I'm happy *flapping cheek* *smile*
I'm doing good. life's perfect.
I have good life, good parents, good family, good bestfriends, good boyf, good friends, good college, good room, good life
I shall be thankful :')
but still, I miss Jogjakarta too much :')
yours**
yours**

Tuesday, August 17, 2010

boredom kills

My boring 100 truths.

1. Last beverage
mineral water

2. Last phone call
dadsky

3. Last text message
him

4. Last song you listened to
sympathy - goo goo dolls

5. Last time you cried?
mmh 9 august, around 1 am :p

6. Dated someone twice
mm not directly :p

7. Been cheated on?
no. and never, amen

8. Kissed someone & regretted it?
no haa

9. Lost someone special?
Yes.

10. Been depressed?
uh huh

11. Been drunk and threw up?
No.

LIST FOUR FAVORITE COLORS:
black grey white blue

HAVE YOU:
12. Made new friends?
Yes.

13. Fallen out of love
mmyeah

14. Laughed until you cried
Yes.

15. Met someone who changed you
Yes.

16. Found out who your true friends were
Yes.

17. Found out someone was talking about you
Yes, and I don't give a shit

18. Kissed anyone on your friend's list
Yes.

19. How many people on your friends list do you know in real life
Idk

20. How many kids do you want to have
2 :3

21. Do you have any pets
I used to, but they died.

22. Do you want to change your name
Nope

23. What did you do for your last birthday
Cried hua-ha-ha-ha

24. What time did you wake up today
forgot

25. What were you doing at midnight last night?
fell asleep

26. Name something you CANNOT wait for
Jogja

27. Last time you saw your father
couple of days

28. What is one thing you wish you could change about your life
nothing

29. What are you listening to right now
muse

30. Have you ever talked to a person named Tom
tomo? :p

31. What's getting on your nerves right now?
ospek

32. Most visited web page
Blogger, 4shared, fb

33. What's your name
Medina Rachma Lea

34. Nickname
Nara

35. Relationship Status
Taken

36. Zodiac sign
leo

37. Male or female or transgendered
Female hm

38. Elementary
sagan

39. high School
1

40. college
UI

41. Hair color
Black.

42. Long or short
short

43. Height
170

44. Do you have a crush on someone?
you . <3

45. What do you like about yourself?
mine :3

47. Tattoos
no(t now)

48. Righty or lefty
Righty

FIRSTS :
49. First surgery
amandel

50. First piercing
Ears

51. First best friends
rima

52. First sport you joined
Basketball <3

53. First pet
bunny named ciput

54. First vacation
jakarta

55. First concert
khah

56. First crush
err forgot

RIGHT NOW:
57. Eating
Nothing.

58. Drinking
Nothing.

59. I'm about to
replying text

60. Listening to
how deep is your love

61. Waiting for
jogja

YOUR FUTURE :
62. Want kids?
yea

63. Want to get married?
yea

64. Careers in mind?
not 9-to-5

WHICH IS BETTER WITH THE OPPOSITE SEX?
65. Lips or eyes
Eyes.

66. Hugs or kisses
Hugs.

67. Shorter or taller
Taller.

68. Older or Younger
older


69. Romantic or spontaneous
Flexible B)

70. Nice stomach or nice arms
Nice smile B)

71. Sensitive or loud
Flexible B)

72. Hook-up or relationship
Relationship hm

73. Trouble maker or hesitant
Troublemaker :p

HAVE YOU EVER :
74. Kissed a stranger
Nope

75. Drank hard liquor
nope

76. Lost glasses/contacts
Yes both hrr

77. Sex on first date
no for fck sake

78. Broken someone's heart
perhaps :p

80. Been arrested
no

81. Turned someone(s) down
perhaps :p

82. Cried when someone died
yeaa

83. Liked a friend that is a boy?
yea

DO YOU BELIEVE IN:
84. Yourself
yeap

85. Miracles
Maybe.

86. Love at first sight
uh?

87. Heaven
Yes.

88. Santa Clause
No.

89. Kiss on the first date?
No.

90. Angels
Yes.

ANSWER TRUTHFULLY:
91. Is there one person you want to be with right now?
Yes <3

92. Had more than one boyfriend/girlfriend at one time?
Nooooo :pp

93. Posting this as 100 Truths?
Mm yea yea.

94. Have you eaten a lot of chocolate in one day?
Yeppp B)

95. Does your mother know what you're doing right now?
no

96. Do you dislike someone at school?
school's over

97. Have you skipped class?
lot

98. Do you like to eat popcorn and chocolate together?
never even think abt that

99. Have you beaten any boy in a sport?
yea B)

100. Will you now post this as 100 truths?
yea

yours**

random photobooth














like, seriously, I have nothing to do. there's plenty of time outside those tasks. geez

anw, for people whom I texted while I was capturing this :




..................I miss you quite terribly.

yours**

Tuesday, August 10, 2010

18













thanks, I love you
yours**

Friday, August 6, 2010

if its love - train

While everybody else is getting out of bed
I'm usually getting in it
I'm not in it to win it
And there's a thousand ways you can skin it

My feet have been on the floor
Flat like an idle singer
Remember winger
I digress
I confess you are the best thing in my life

But I'm afraid when I hear stories
About a husband and wife
There's no happy endings
No Henry Lee
But you are the greatest thing about me

If it's love
And we decide that it's forever
No one else could do it better
If it's love
And we're two birds of a feather
Then the rest is just whatever
And if I'm addicted to loving you
And you're addicted to my love too
We can be them two birds of a feather
That flock together
Love, love
Got to have something to keep us together
Love, Love
That's enough for me


Took a loan on a house I own
Can't be a queen bee without a bee throne
I wanna buy ya everything
Except cologne
'cause it's poison
We can travel to Spain where the rain falls
Mainly on the plain side and sing
'cause it is we can laugh we can sing
Have ten kids and give them everything
Hold our cell phones up in the air
And just be glad we made it here alive
On a spinning ball in the middle of space
I love you from your toes to your face

You can move in
I won't ask where you've been
'cause everybody has a past
When we're older
We'll do it all over again

When everybody else is getting out of bed
I'm usually getting in it
I'm not in it to win it
I'm in it for you

If it's love
And we're two birds of a feather
Then the rest is just whatever
Then the rest is just whatever

If it's love
And we decide that it's forever
No one else could do it better
And if I'm addicted to loving you
And you're addicted to my love too
We can be them two birds of a feather
That flock together
Love, love
Got to have something to keep us together
Love, love
Got to have something to keep us together
Love, love
That's enough for me

I love this comfort zone too much that I dont wanna let it go.
could we just stay?
could this be just last?

yours**